juli, 2021

19jul20:0020:0019e Rondje Zandhaas: wandeltocht (Covid-vrij)

Event Details

Anders dan gewoonlijk, wordt het Rondje Zandhaas dit jaar een rondje individueel of in kleine groepjes wandelen, zodat het een “Covid-vrije” editie op 1,5 meter wordt. Deelnemers mogen zelf bepalen hoe laat ze vertrekken voor de afstanden van 5, 10, 15, 20, 25 of 40 km. Maar er is dus geen startbureau (geen feesttent op het evenemententerrein bij de Ruïne van Brederode), geen controlepunten, geen EHBO en geen uitpijling van de route. De 6 routes zijn vanaf 29 juli gratis te downloaden om zelf uit te printen via www.rondjezandhaas.nl. Als mooi start- en finishpunt zou je het NS-station in Driehuis kunnen aanhouden.

Verder moeten de deelnemers de route op eigen kracht volbrengen, want ook dit jaar zijn er geen vrijwilligers langs de route die u kunnen helpen bij vragen of problemen. Langs de route (het is een rondje) zijn wel voldoende rustlocaties opgenomen, maar dat zijn geen controleposten. En om teleurstellingen te voorkomen, meldt organisator Erik Miessen dat er dit jaar ook geen medailles zijn. Maar hij geeft aan dat er wel een sticker en/of stempel (waarmerking) van de organisatie is voor in het wandelboekje.

De organisatie hoopt met deze Covid-vrije editie toch op 31 juli 2021 een alternatief te bieden om de wandelschoenen aan te trekken om van de mooie omgeving van Santpoort te genieten!

Time

(Maandag) 20:00 - 20:00

X