16e 7 van Santpoort: Kinderloop

03aug17:3018:0016e 7 van Santpoort: Kinderloop

Evenementen details

De “7 van Santpoort” is een prestatieloop waarbij 7 rondjes van 1 km om de Santpoortse Naaldkerk worden gerend. De jeugdloop (t/m 12 jaar) over 1 rondje (= 1 km) start om 17.30 uur, de 7 van Santpoort start om 18.00 uur en is stipt om 18.50 uur afgelopen, zodat het parcours tijdig vrij kan worden gegeven voor het volgend evenement.

Hoewel de “7 van Santpoort” een prestatieloop is (dus geen officiële wedstrijd), zijn er natuurlijk wel bekers voor de snelste man en snelste vrouw. Daarnaast zijn er ook bekers voor de snelste man en vrouw uit Santpoort. Ook aantrekkelijk is dat er premies van €35 klaarliggen voor de dame en heer die de eerste ronde van de 7 van Santpoort het snelst afleggen. Ze krijgen deze echter alleen uitgekeerd als zij de volledige 7 km ook daadwerkelijk uitlopen.

Omdat het parcours ruimte biedt aan zo’n 450 deelnemers, adviseren wij niet te lang te wachten met  inschrijven. Dat kan via www.dorpsfeest-santpoort.nl. De digitale inschrijving is geopend tot dinsdag 2 augustus 12:00 uur. Op de dag zelf kan er vanaf 16.00 uur nog worden ingeschreven als de limiet van 400 deelnemers nog niet is bereikt. Dat kan bij Dorpshuis ’t Terras waar je ook je startnummer moet ophalen.

Tarief om mee te doen? De Jeugdloop is normaal gesproken € 1, maar is dit jaar gratis vanwege een Zomerpret-subsidie van de Gemeente Velsen die speciaal op kinderen is gericht. Voor de “7 van Santpoort” bedraagt de inschrijving  € 7. Pinnen is niet mogelijk, dus graag contant geld meenemen.

Het wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Jan van der Meulen. SportConnection staat met een groot aantal vrijwilligers klaar om alles tot in de puntjes te organiseren. Oproep aan het publiek: Mocht het warm zijn, gebruik dan geen tuinslang om de lopers af te koelen. Een nat wegdek is immers een bron van valpartijen voor de wielrenners die daarna het parcours op gaan.

Sponsoren: SportConnection, SchaatsLab/RacketLab, Gall & Gall van Setten en ActionPlanet.

Meer

Tijd

(Woensdag) 17:30 - 18:00

Locatie

Wielerparcours